DRUMLES

 
De drumstudio is gelegen in de wijk Gravenburg, nabij de vensterschool en de wijken Reitdiep, De Held, Vinkhuizen en Hoogkerk. Hier ontvang ik wekelijks enthousiaste leerlingen.

Na jarenlange ervaring in het lesgeven op verschillende muziekscholen heb ik in 2011 met trots mijn eigen drumschool aan huis geopend. Sindsdien geef ik ook thuis met heel veel plezier drumles aan jong en oud. Lessen op maat voor beginners en gevorderden.

In de les gaan we aan de slag met het spelen van drumritmes uit hedendaagse stijlen zoals pop, rock, funk, jazz, latin etc. Je leert verschillende technieken, noten lezen en drumt veel mee met je eigen favoriete muziek.

De drumstudio is ingericht met professionele drumsets en audioapparatuur. Ik maak gebruik van een groot scala aan modern lesmateriaal waaronder boeken voor alle leeftijden, niveau’s en muziekstijlen. Dit aangevuld met cd’s, mp3’s, dvd’s en natuurlijk youtube om zoveel mogelijk over het drumstel te kunnen leren. En een ding staat voorop: heel veel speelplezier!

 

Drumstel2